OVERZICHT | Dit was de winterse transferperiode van Feyenoord

OVERZICHT | Dit was de winterse transferperiode van Feyenoord

56 reacties 56
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kende al wat turbulente transferperiodes op rij. Het werk van onder andere Dennis te Kloese heeft geresulteerd in een finaleplaats in de Conference League én een klinkend kampioenschap. Deze winterse transferperiode is het opmerkelijk rustig gebleken. In de technische staf vertrok Marino Pusic, zijn rol werd overgenomen door Etiënne Reijnen.

Aanwinsten

Feyenoord contracteerde geen enkele nieuwe speler deze winterse transferperiode.

Vertrokken

Er is nog niemand officiële vertrokken bij de Rotterdammers in deze transferwindow. Wel zijn er nog enkele lopende zaken, zoals het waarschijnlijk aanstaande vertrek van Javairo Dilrosun. De transferwindow is overigens nog geopend in verschillende landen waaronder Turkije, Oostenrijk en Griekenland.

Feyenoord Onder 21

Het Onder 21 elftal van Feyenoord heeft zich met de volgende spelers versterkt:

Luc Netten - transfervrij van NEC Nijmegen  - contract tot 2025 (met optie voor extra jaar)

Isak Alemayehu Mulugeta - van Djurgården - contract tot 2024 (huur)

Het hoogste jeugdelftal van Feyenoord zag geen spelers vertrekken bij de club.

Contractverlengingen

Koen Stam, Gjivai Zechiël, Milan Hokke, John de Wolf, Justin Bijlow, Dávid Hancko, Fabiano Rust, Djomar Giersthove en Antoni Milambo verlengden hun contract.

Lopende zaken

Bij Feyenoord zal er inkomend niets meer veranderen, tenzij het een transfervrije speler zonder lopend contract betreft. Voor zo ver is daar op dit moment niets (concreet) over bekend. Feyenoord is naar verluidt bezig met het verlengen van de contracten van Leo Sauer en Jaden Slory.

Lees ook