'Feyenoord blijft volop in onderhandeling over overgang aanvaller'

'Feyenoord blijft volop in onderhandeling over overgang aanvaller'

39 reacties 39
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Feyenoord liet deze winterse transferperiode Javairo Dilrosun vertrekken naar Mexico, al is de transfer nog steeds niet officieel bevestigd, maar was ondanks interesse in Couhaib Driouech en Luciano Rodríguez niet bij machtte om een aanvaller aan te trekken. 

De Rotterdammers lijken echter wel van plan om door te pakken voor Rodríguez. De Urugyaanse aanvaller kwam mede door tijdgebrek niet deze winter al naar Rotterdam, maar de club wil wel in onderhandeling blijven voor een zomerse overgang, dat meldt Argentijns journalist Germán García Grova op X.

Volgens Grova was ook River Plate geïnteresseerd, maar zijn zij nu afgehaakt, nadat Liverpool FC een bod van 12 miljoen dollar voor 70% van de transferrechten. Nadat dit werd afgewezen en Liverpool FC Rodríguez een voorstel doet voor een langer verblijf tot juni, kan Feyenoord door met de onderhandelingen voor een zomerse overstap. 

Rodríguez kan zo met zijn huidige club meedoen aan de Copa Libertadores en Feyenoord heeft meer tijd om een overgang te regelen. De huidige marktwaarde van Rodríguez wordt door Transfermarkt.nl geschat op 4,5 miljoen euro. 

Lees ook