'Ik heb niet het idee, dat ze in De Kuip al maanden bezig waren met die jongen'

'Ik heb niet het idee, dat ze in De Kuip al maanden bezig waren met die jongen'

22 reacties 22
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord bleef deze transferwindow met lege handen, de Rotterdammers kwamen plots in beeld voor Luciano Rodríguez en later voor Couhaib Driouech, maar beide spelers werden uiteindelijk niet aangetrokken. Heerst er nu onvrede over het niet versterken van de selectie en waarom kwamen er geen nieuwe spelers, die vragen beantwoordt Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad

Er heerst over het algemeen de gedachte, dat Feyenoord vooral te laat begon met onderhandelen over Rodríguez. "Het is niet zo dat Feyenoord alles nog op het laatst wilde doen. Feyenoord is al langer geïnteresseerd in de Uruguayaan, maar zag de laatste tijd de interesse van de grotere clubs toenemen. Er kwam steeds meer de gedachte het wordt nu of nooit en daarom hebben ze geprobeerd hem in de winterstop te halen", aldus Gouka over het stuk lopen van de overgang van Rodríguez. "Het is ook niet zo dat Rodríguez per se het probleem met de buitenspelers zou oplossen, want ze zien in Rotterdam hem toch meer als centrumspits en daar hebben ze er al twee van, daarom is er ook niet direct noodzaak om hem in de winter naar Rotterdam te halen."

De overgang van Droiuech was er een die wel pas op het laatst in de steigers werd gezegd. "Ik heb niet het idee, dat ze in De Kuip al maanden bezig waren met die jongen. Excelsior heeft zich hard opgesteld en bij Feyenoord heerste wel een beetje het gevoel dat het wel om heel veel geld ging. Driouech komt uit de koker van de mensen om de technische staf heen, die hebben gezegd daar moet je eens naar kijken. Het was kort dag, Feyenoord wilde de prijs van PSV matchen, maar uiteindelijk ging het niet door", beschrijft Gouka het afketsen van de overgang van de buitenspeler van Excelsior. "Feyenoord kreeg de laatste dagen ook wat twijfels of Driouech het geld wel waard zou zijn. Het is wel een risico en vrees bij Feyenoord dat iemand die in Rotterdam heeft gespeeld, vervolgens bij een andere club furore gaat maken."

Het is nu de vraag hoe er gereageerd gaat worden door Arne Slot op het uitblijven van versterkingen, waar hij wel omgevraagd had en hem min of meer toegezegd waren. "Slot heeft gevraagd om versterkingen, die ook min of meer toegezegd gekregen, maar nu zit hij alleen met een speler minder. Het is de vraag of dit intern nog door gaat werken en of Slot dit op een persconferentie nog naar buiten gaat brengen."

Lees ook