L'Équipe: 'Assignon niet nodig maar te duur voor andere clubs'

L'Équipe: 'Assignon niet nodig maar te duur voor andere clubs'

Bron: L'Équipe
Foto: Pro Shots

Lorenz Assignon zit op een dood spoor bij Stade Rennais FC. De rechtsback kan rekenen op interesse vanuit Rotterdam maar van een transfer lijkt het niet te gaan komen. De speler is niet langer nodig bij de club maar lijkt te duur voor andere clubs, dat meldt L'Équipe.

Met het aantrekken van Alidu Seidu en middenvelder Benjamin Bourigeaud die op rechtsback ging spelen ziet de club in Assignon geen toekomst meer. De vraagprijs houdt geïnteresseerde clubs echter tegen. De Fransen zouden een vraagprijs van tien miljoen euro hanteren.

Galatasaray SK, Olympique de Marseille en AFC Bournemouth

Feyenoord is niet de enige club die geïnteresseerd is. Galatasaray diende onlangs een bod in van vier miljoen euro dat van tafel is geveegd. Olympique Marseille FC en AFC Bournemouth willen de speler graag huren met een optie tot koop, maar lang niet voor het prijskaartje dat de club aan hem heeft gehangen. Feyenoord wilde de speler huren in een eerder stadium van de transfermarkt. Deze onderhandelingen staan op dit moment stil. 

Assignon speelde dit seizoen al 21 officiële wedstrijden voor de Franse club. Als verdediger was hij hierin goed voor twee doelpunten en twee assists.

Lees ook
'Feyenoord toont interesse in Assignon'
Transfer

'Feyenoord toont interesse in Assignon'

Lees ook