'Feyenoord toont interesse in Assignon'

'Feyenoord toont interesse in Assignon'

34 reacties 34
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord interesse in Lorenz Assignon. De 23-jarige rechtsback staat momenteel onder contract bij het Franse Stade Rennes.

De Rotterdammers zouden zich graag versterken op de rechtsback positie en eerder vielen ook al de namen van Neco Williams, Kevin Mbabu en Paul Joly. Momenteel heeft Feyenoord alleen Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop als rechtsbacks in het elftal. Laatsgenoemde stond gisteren in de wedstrijd tegen PSV als rechtsbuiten.

Meerdere clubs geïnteresseerd

Assignon zou niet alleen in de belangstelling staan van Feyenoord, maar ook van clubs uit de Ligue 1, Premier League en de Bundesliga. De Rotterdammers zouden de eerste concrete stappen momenteel aan het ondernemen zijn. Feyenoord zou zelfs op het punt staan om een eerste formele aanbieding te gaan doen om de rechtsback proberen binnen te halen.

De 23-jarige Assignon speelde dit seizoen veertien wedstrijden in de Ligue 1 waarin hij één keer wist te scoren en twee assists gaf. Het contract van de rechtsback bij Stade Rennes loopt nog tot medio 2027. De actuele marktwaarde van de speler wordt door Transfermarkt.nl geschat op tien miljoen euro.

Lees meer over
Lees ook