'Gisterenochtend zei iemand tegen mij dat Feyenoord alle data had opgevraagd van Driouech'

'Gisterenochtend zei iemand tegen mij dat Feyenoord alle data had opgevraagd van Driouech'

27 reacties 27
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Vandaag werd bekend dat Feyenoord de situatie van Couhaib Driouech in de gaten houdt. De speler van Excelsior Rotterdam staat volgens Voetbal International ook op het lijstje van Feyenoord, maar PSV is daar nu drukker mee bezig.

PSV

PSV zoekt een vervanger van de bijna vertrokken Yorbe Vertessen. Laatstgenoemde is nog altijd niet vrijgegeven door de Eindhovenaren omdat Noa Lang opnieuw geblesseerd is geraakt. PSV zou bereid zijn enkele miljoenen te betalen voor de vleugelaanvaller, maar Excelsior wil meer zien meldde het Eindhovens Dagblad.

Feyenoord wakker geschrokken door PSV?

Ook bij Feyenoord is de speler besproken. "Hij is echt een linkerspits, hij heeft goede acties", vertelt Krabbendam in de Dick Voormekaar podcast van Voetbal International, gepubliceerd op Spotify. "Hij staat op de lijst bij Feyenoord. Ik denk dat ze een beetje wakker zijn geschrokken toen PSV interesse toonde, dus wie weet wat er nog gaat gebeuren."

Dat Feyenoord interesse heeft baseert de clubwatcher op basis van opgevraagde data. "Gisterenochtend zei iemand tegen mij dat Feyenoord alle data had opgevraagd van Driouech. Het kan best een interessante speler zijn", sluit Krabbendam af.

Lees ook
VI: 'Feyenoord houdt Driouech-situatie in de gaten'
Transfer

VI: 'Feyenoord houdt Driouech-situatie in de gaten'

Lees ook