AD: 'Medische keuring Rodríguez kan serieus probleem worden'

AD: 'Medische keuring Rodríguez kan serieus probleem worden'

24 reacties 24
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zet alles op alles om aanvaller Lucíano Rodriguez op tijd aan te trekken voor donderdagavond 23:59. De aanvaller zou al persoonlijk akkoord zijn met Feyenoord en volgens Ge Globo journalist Cahê Mota op X zijn ook de clubs akkoord.

Toch is er volgens het Algemeen Dagblad nog een serieus probleem: de medische keuring. Rodríguez bevindt zich op dit moment in Venezuela voor de kwalificatiewedstrijden met Uruguay onder 23 voor de Olympische Spelen, waar hij vanavond speelt in de basis tegen Peru onder 23. Mocht Feyenoord de transfer af willen ronden, is de kans groot dat er voor donderdagavond een delegatie namens Feyenoord afreist naar Venezuela, om ter plekke de keuring uit te voeren. Het medium ontkent ook dat er tot nu toe een totaalakkoord is, aangezien die er eerst moet zijn voordat er überhaupt een medische keuring ingepland mag worden.

Hoop

De hoop in Rotterdam blijf dat alles goedkomt. "In Rotterdam klinkt het bij ingewijden dat een transfer nabij is maar er is gereed twijfel of alles inderdaad op tijd kan worden afgerond", schrijft het dagblad.

Miljoenenbedrag

Rodríguez heeft bij Liverpool FC nog een lopend contract tot december 2027. Dit betekent dat Feyenoord een transferbedrag moet betalen. Volgens Mota, genoemd in de inleiding, bedraagt dit tien miljoen euro exclusief drie miljoen potentiële bonussen voor 70% van de transferrechten.

Lees ook