Feyenoord treft PSV in achtste finale TOTO KNVB Beker

Feyenoord treft PSV in achtste finale TOTO KNVB Beker

57 reacties 57
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord weet wie het treft in de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi. PSV heeft vanavond in eigen huis met 3-1 gewonnen van FC Twente.

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente stond eerder op de planning voor donderdag 21 december, maar toen werd het duel noodgedwongen afgelast in verband met hevige regenval. Uit de loting voor de achtste finales die daarop volgde, bleek Feyenoord in de volgende ronde de winnaar van dit inhaalduel te treffen, in eigen huis.

Van de laatste tien onderlingen ontmoetingen won PSV er maar drie, dat waren wel drie van de laatste vier onderlinge duels. Feyenoord heeft sinds 19 september 2021 niet meer weten te winnen van de Eindhovenaren.

Volgende week woensdag om 20:00 zal Feyenoord in de eigen Kuip aantreden tegen PSV voor de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi.

Eventueel mogelijke tegenstanders kwartfinale

Feyenoord weet na donderdag al welke tegenstander het bij een eventuele overwinning op PSV kan treffen. Dinsdag, woensdag en donderdag worden de achtste finales van de TOTO KNVB Beker gespeeld. Omdat de wedstrijd tussen PSV en FC Twente eerder was gestaakt, wordt deze wedstrijd pas volgende week gespeeld.

Tot op heden hebben ADO Den Haag, AZ, FC Groningen, NEC en Fortuna Sittard hebben zich al geplaatst. Donderdag worden nog de wedstrijd tussen Vitesse en AFC en USV Hercules tegen sc Cambuur gespeeld.

De loting voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker zal zaterdag, zo rond de klok van 22:30 uur plaatsvinden. FR-Fans.nl zal daar zoals gebruikelijk verslag van doen.

Klik hier voor het hele programma van Feyenoord voor seizoen 2023-2024.

Lees ook