'PEC Zwolle geïnteresseerd in Feyenoorder'

'PEC Zwolle geïnteresseerd in Feyenoorder'

14 reacties 14
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

PEC Zwolle zou bij Feyenoord hebben geïnformeerd naar Thomas van den Belt, zo meldt ForzaPECZwolle op X. PEC Zwolle, dat momenteel op de tiende plek staat in de Eredivisie, zou middels een huurconstructie de middenvelder terug naar Zwolle willen halen.

De blessures van Zico Buurmeester en Ryan Thomas zouden de aanleiding zijn van de interesse vanuit Zwolle. De Zwollenaren zouden bij Feyenoord hebben geïnformeerd naar de 'mogelijkheid' om Van den Belt te huren.

PEC Zwolle zou niet de enige club zijn met interesse in de middenvelder. 1908.nl wist eerder te melden dat ook Vitesse en Excelsior interesse zouden hebben in Van den Belt. Het is de vraag of trainer Arne Slot zomaar meewerkt aan een verhuur van de middenvelder. Momenteel is Ramiz Zerrouki niet inzetbaar voor de Rotterdammers vanwege interlandverplichtingen. 

Afgelopen zomer kocht Feyenoord de middenvelder voor ruim acht ton van PEC Zwolle. Van den Belt kwam samen met ploeggenoot Thomas Beelen naar Rotterdam, maar zou nu de mogelijkheid hebben voor een snelle terugkeer naar het noordoosten. De middenvelder staat nu op zes gespeelde duels voor Feyenoord en heeft nog een contract lopen tot medio 2027.

Lees ook
'Vitesse mengt zich in strijd om Feyenoorder'
Nieuws

'Vitesse mengt zich in strijd om Feyenoorder'

Lees ook