'Vitesse mengt zich in strijd om Feyenoorder'

'Vitesse mengt zich in strijd om Feyenoorder'

14 reacties 14
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Vitesse, de huidige hekkensluiter in de Eredivisie, is geïnteresseerd in het huren van Van den Belt voor een periode van vijf maanden. Naast Vitesse heeft ook Excelsior Rotterdam concrete belangstelling getoond, waarbij zij met een aantrekkelijker voorstel lijken te komen dan Vitesse, zo weet 1908.nl te melden.

Van den Belt heeft tot nu toe slechts vijf keer gespeeld voor Feyenoord, met een totaal van 72 officiële speelminuten. Feyenoord staat open voor een tijdelijke transfer van Van den Belt, maar is niet direct bereid om in te gaan op huurvoorstellen aan het begin van de transferperiode.

Van den Belt, afkomstig uit Zwolle, kwam halverwege 2023 over van PEC Zwolle naar Feyenoord, waarvoor Feyenoord naar verluidt € 850.000 betaalde. Hij heeft een contract bij Feyenoord tot medio 2027 en heeft momenteel dus meerdere opties voor een tijdelijke transfer binnen de Eredivisie.

Van den Belt is wel met Feyenoord meegereisd naar Spanje voor een trainingskamp in het Marbella Football Center. Feyenoord zal daar een besloten oefenwedstrijd spelen tegen FSV Mainz, die live zal worden uitgezonden

Lees ook