'Ook onrust bij tegenstander Feyenoord'

'Ook onrust bij tegenstander Feyenoord'

9 reacties 9
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Niet alleen bij Feyenoord rommelt het, ook bij Europa League-tegenstander verloopt het seizoen alles behalve vlekkeloos. AS Roma verloor met 3-1 bij AC Milan en het lijkt crisis te zijn. Voetbal International schrijft op hun site hoe het de Romeinen de afgelopen periode is vergaan.

AS Roma verloor voor de zevende keer dit seizoen al en heeft inmiddels 29 punten bij elkaar gesprokkeld in de Serie A. Roma vindt zichzelf terug op de negende plek op de ranglijst, iets wat op z’n zachts gezegd teleurstellend te noemen is. Opvallend is dat AS Roma de grote wedstrijden niet weet te winnen. Vorige week werd het nog in de beker uitgeschakeld door stadsgenoot SS Lazio, gister kon AS wederom niet winnen van AC Milan. Ook wedstrijden tegen Internazionale, Juventus, Fiorentina en Atalanta werden niet winnend afgesloten. AS Roma lukt het wel om eenmaal Napoli te verschalken.

Trainer José Mourinho mocht afgelopen weekend niet op de bank zitten vanwege een schorsing en kon daardoor ook niet voor de media verschijnen. Aanvaller Andrea Belotti deed het woord en die was duidelijk: ‘Het is duidelijk dat we in een heel moeilijke fase zitten. Na de verloren derby tegen Lazio was er de nodige frustratie bij ons. Tegen Milan begonnen we prima, maar al snel krijgen we weer een tegengoal. Dat is weer een dreun.’ AS Roma miste ook Paulo Dybala, dat was te zien in het spel van de ploeg.  Belotti liet zelfs aan de media weten dat het team de bodem bereikt had qua spel.

Feyenoord ontmoet AS Roma in de tussenfase van de Europa League. Op 15 februari speelt Feyenoord thuis en een week later mag Feyenoord op bezoek in Rome. Feyenoord heeft de afgelopen twee jaar ook al tegen AS Roma gespeeld, waarbij de uitkomst altijd negatief was voor de Rotterdammers. Hopelijk komt daar dit seizoen verandering in.

Lees ook