Naast Van den Belt ook interesse in Beelen

Naast Van den Belt ook interesse in Beelen

13 reacties 13
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Naast de interesse in Thomas van den Belt is er ook interesse in Thomas Beelen, zo meldt De Telegraaf. Er wordt met enige regelmaat geïnformeerd naar de twee spelers die afgelopen zomer de overstap maakten van PEC Zwolle naar De Kuip.

Arne Slot is duidelijk over de situatie van de twee. Een vertrek van Beelen lijkt geen optie. 'Voor onze achterhoede willen we er eerder een speler bij dan dat we er een laten gaan', zegt Slot tegen De Telegraaf. Etienne Reijnen, die assistent trainer is bij Feyenoord, kent de verdediger uit zijn tijd bij PEC Zwolle en ziet een goede ontwikkeling.

Slot is sowieso te spreken over de twee 'Thomassen'. 'Ik vind het heel knap van hen beiden dat ze fit zijn gebleven onder hogere belasting.' De trainer van Feyenoord weet dat Van den Belt liever meer wil spelen, waardoor er een afweging moet worden gemaakt wat beter is voor de ontwikkeling. 'Ook als je niet alles speelt, kun je jezelf ontwikkelen.' Slot wil zowel Beelen als Van den Belt er graag bijhouden. Toch luistert Slot ook naar de speler zelf, die wanneer hij aangeeft dat wanneer de speler het niet kan opbrengen dat hij zo weinig speelt er toch gekeken moet worden. Dat signaal wordt door zowel Beelen als Van den Belt niet gegeven, zegt Slot.

Tot op heden speelde Beelen dit seizoen zeven wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord. Van den Belt speelde vijf officiële wedstrijden voor de Rotterdammers.

Lees ook

Lees ook
Lees ook