'Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs'

'Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs'

6 reacties 6
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Kostas Lamprou keerde dit seizoen terug bij Feyenoord. Hij is de vierde doelman achter Justin Bijlow, Timon Wellenreuther en Mikki van Sas, maar heeft het enorm naar zijn zin.

Lamprou ziet duidelijk verschil tussen zijn eerste periode bij Feyenoord en nu. In de winter van 2011 was de doelman met Feyenoord ook al aanwezig op trainingskamp in Marbella. Toen was alles anders vergeleken met nu. 'Als ik zie wat we deden en wat we nu doen, leken we met de kennis van nu in die tijd wel amateurs', zegt Lamprou in gesprek met Voetbal International.

De Griek benoemt de professionaliteit die ontzettend is verbeterd, waardoor nu alles in het teken staat van presteren. Dat komt allemaal door de trainer en zijn staf, weet Lamprou. 'Feyenoord heeft nog nooit een trainer gehad zoals Arne Slot en misschien zullen ze die ook wel nooit meer krijgen.' De doelman benoemt wel dat hij het soms moeilijk vindt dat hij de spanning van de wedstrijd mist, maar hij wordt zelf ook beter door het hele proces bij Feyenoord mee te maken.

Lees meer over
Lees ook