'Feyenoord weigert eerste bod op Dilrosun'

'Feyenoord weigert eerste bod op Dilrosun'

17 reacties 17
Bron: 1908.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord een eerste aanbieding van US Lecce geweigerd. De Italianen zouden sinds deze week uit zijn op de diensten van de buitenspeler, maar hebben vooralsnog dus geen beet.

De aanbieding die de Italianen gedaan zouden hebben zou gaan om een huurconstructie met een optie tot koop die in de zomer gelicht zou kunnen worden. Eerder al zouden de Italianen voorkeur hebben voor huur zonder optie tot koop, Feyenoord zou echter alleen mee willen werken aan een definitief vertrek voor de aanvaller. 

Dilrosun kwam in 2022 naar Rotterdam van het Duitse Hertha BSC en heeft nog een contract bij Feyenoord tot en met medio 2026. Of Feyenoord de aanvaller daadwerkelijk zal laten gaan is de vraag, aangezien Feyenoord zelf vier spelers zal missen de komende periode, in verband met de Afrika en Azië Cup. 

Toch zou de interesse van US Lecce in Dilrosun nog steeds hoog zijn, aangezien zij met Lameck Banda ook een buitenspeler moeten missen. Dilrosun zou zich volgens 1908.nl voor nu focussen op Feyenoord, waarmee hij in Marbella op trainingskamp is. Aankomende zaterdag zal Feyenoord op de laatste dag van het trainingskamp in actie komen tegen 1. FSV Mainz 05.

Lees meer over
Lees ook