Slot geeft uitleg over basisopstelling Dilrosun

Slot geeft uitleg over basisopstelling Dilrosun

2 reacties 2
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Trainer Arne Slot verschijnt voor de camera van ESPN en vertelt waarom hij kiest voor de basisopstelling mét aanvaller Dilrosun op rechtsbuiten.

‘Door het verloop van de wedstrijd best wel hard’, geeft Slot als antwoord op de vraag over hoe hard de nederlaag tegen Celtic aan is gekomen. Slot hoopte op een andere resultaat: ‘Je wilt dat ze aan de andere kant van de medaille zitten.’ Het heeft even gerommeld in de kleedkamer: ‘Het is frustrerend, vooral voor de jongens zelf.’ Slot krijgt de vraag of er tegenwind is: ‘Als wij op Champions League-niveau spelen, is het geen zekerheid dat je wint.’ Maar verder ziet Slot zeker geen crisis.

Dan over de opstelling, Slot zegt het volgende: ‘Vandaag krijgt Javairo, na twee uitstekende invalbeurten, de kans.’ Slot legt verder uit: ‘We hebben een x aantal buitenspelers die elkaar weinig ontlopen. Ik wil jongens vertrouwen geven dat ze niet na een mindere wedstrijd eruit gaan, maar als het dan op een gegeven moment dat dan niet er uitkomt..’ Slot vindt dat Dilrosun het verdient om een kans te krijgen.

Lees ook