Slot: 'En nu winnen we, en was ik veel ontevredener dan over de afgelopen twee wedstrijden eerlijk gezegd'

Slot: 'En nu winnen we, en was ik veel ontevredener dan over de afgelopen twee wedstrijden eerlijk gezegd'

16 reacties 16
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist uiteindelijk na twee doelpunten in de blessuretijd in De Kuip te winnen van FC Volendam. De Rotterdammers waren met 3-1 te sterk voor de ploeg uit Volendam.

Na afloop van de wedstrijd schoof Arne Slot aan bij de persconferentie. 'Ik ben dan ontevreden ja', zegt Slot na afloop tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op ESPN, na een vraag van Dennis van Eersel van Rijnmond. 'Maar ik denk dat de mensen, en de mensen die over ons oordelen heel positief zullen zijn omdat die altijd naar resultaat kijken. De afgelopen twee wedstrijden verloren we, en dan gaat het vooral over resultaat. En nu winnen we, en was ik veel ontevredener dan over de afgelopen twee wedstrijden eerlijk gezegd.' Slot voegt er aan toe dat hij ook tegen Atlético Madrid en PSV niet altijd super tevreden was.

Feyenoord kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Quinten Timber. 'We begonnen goed, hele mooi aanval door het midden, mooie combinatie, veel passes. Gewoon een hele mooie goal. Dan wordt het lastig omdat de ene keer dat zij in de zestien arriveren, een goal oplevert. Dan helpt het natuurlijk niet mee dat je twee keer hebt verloren.'

Slot zag dat FC Volendam behoorlijk verdedigend was gepositioneerd. 'En ik denk niet dat het voor het eerst is dat het voor ons lastig is als een tegenstander heel gegroepeerd verdedigt en het midden dicht houdt, dat het dus niet via opbouw aanvalspatronen kan, dat het aantal kansen wat schaarser wordt voor ons', aldus een realistische Slot.

Lees meer over
Lees ook