Timber: 'Uiteindelijk gaat het er om dat je dan veerkracht toont en dat hebben we gedaan'

1 reactie 1
Bron: ESPN

Quinten Timber zorgde donderdagavond in de competitiewedstrijd tegen FC Volendam voor de openingstreffer voor Feyenoord. Al vroeg in de eerste helft zorgde hij voor de 1-0. Uiteindelijk wisten de Rotterdammers door twee doelpunten in blessuretijd met 3-1 te winnen van de ploeg uit Volendam.

Timber heeft heel de wedstrijd vertrouwen gehouden dat zijn ploeg nog zou gaan winnen. 'Ik denk dat we er als team nog wel vertrouwen in hadden', zegt Timber na afloop tegen ESPN. 'We creëerden genoeg kansen. In het begin ging het elke keer net niet. Uiteindelijk gaat het er om dat je dan veerkracht toont en dat hebben we gedaan.'

De middenvelder zag dat Feyenoord goed begon en ook kansen creëerde. 'Het zat ook niet helemaal mee, volgens mij zijn ze één keer voor onze goal geweest. Ik ben trots op het team en ik ben blij met de overwinning. Het was inderdaad vandaag geen topwedstrijd, maar die wedstrijden heb je er ook tussen zitten.'

Timber kijkt met veel vertrouwen naar de wedstrijden die komen gaan. 'We hebben er nog alle vertrouwen in dat we nog iets moois kunnen bereiken', zegt de middenvelder.