Slot: 'Maar of dat nu zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je ook afvragen'

Slot: 'Maar of dat nu zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je ook afvragen'

27 reacties 27
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Het is nog onduidelijk of Feyenoord in de winterstop vervangers gaat halen voor de spelers die dan weg zijn voor interlands. Na de winterstop zijn er verschillende Feyenoorders die mogelijk voor een wat langere tijd uit gaan komen voor het nationale elftal.

Arne Slot kreeg donderdagavond tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Volendam de vraag of er vervangers worden gehaald. 'Ik denk dat het wel vrij helder is wat je wil', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op ESPN, na een vraag van Dennis van Eersel van Rijnmond. Wel voegt de trainer er aan toe dat wat hij wil niet altijd realiseerbaar is bij Feyenoord.

Toch kan het zijn dat Feyenoord zich op de posities gaat versterken waar spelers afwezig zijn vanwege interlandverplichtingen. 'Daar zal dus met name naar gekeken moeten worden. We kunnen echt wel weer een speler erbij halen die bij ons kan meevoetballen. Maar of dat nu zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je ook afvragen.'

Lees meer over
Lees ook