Feyenoord wint na doelpunten in blessuretijd van FC Volendam

81 reacties 81

Feyenoord heeft donderdagavond gewonnen van FC Volendam. In De Kuip werd het 3-1. Bij Feyenoord scoorde Quinten Timber, Santiago Gimenez en Igor Paixão de doelpunten.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. In de dertiende minuut was het Quinten Timber die de score opende. De Rotterdammers kwamen vervolgens eigenlijk niet in de problemen maar toch was het Lequincio Zeefuik die in de eerste helft zorgde voor de 1-1, waardoor het opnieuw spannend werd.

In de tweede helft had Feyenoord verreweg het meeste balbezit, maar lang leek het er op dat het niet verder zou komen dan een gelijkspel, waardoor het gat met PSV, dat eerder op de avond wist te winnen van sc Heerenveen, nog groter zou worden.

Feyenoord bleef druk zetten en in de blessuretijd was het Santiago Gimenez die zorgde voor de bevrijdende 2-1. Na dat doelpunt ging FC Volendam alles of niets spelen, waardoor Igor Paixão uiteindelijk ook nog de 3-1 kon maken.