Slot geeft update: 'Calvin kreeg een hele harde tik boven op zijn voet'

Slot geeft update: 'Calvin kreeg een hele harde tik boven op zijn voet'

Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt vanavond tegen FC Volendam. De Rotterdammers gaan proberen om de drie punten in De Kuip te houden. Afgelopen zondag verloor Feyenoord nog de belangrijke wedstrijd tegen PSV.

De afgelopen wedstrijden lijken de Rotterdammers zo nu en dan persoonlijke fouten te maken. 'Je kunt niet gaan trainen op het voorkomen van persoonlijke fouten', zegt Slot in gesprek met ESPN. De trainer van Feyenoord weet dat de wedstrijd van vanavond opnieuw belangrijk is. 'De eerst volgende dus een hele belangrijke. Je moet wel reageren omdat je niet twee keer gewonnen hebt. Dan speel je een thuiswedstrijd tegen een ploeg die een aantal dikke nederlagen hebben geleden. Die heel mooi door Sipke Hulshoff heel goed geanalyseerd is. En die alles anders doet', lacht Slot. 'Dat gebeurt eerlijk gezegd best vaak tegen ons', aldus de trainer van Feyenoord, die zag dat ook PSV afgelopen zondag anders speelde dan dat er verwacht werd. FC Volendam speelt 5-3-2. 'We hebben eigenlijk bespreking over 5-3-2 gedaan.'

Calvin Stengs is er vanavond niet bij, hij is geblesseerd. 'Ik zag dat Schouten er ook niet bij is, en die lag op de grond bij een duel waar Calvin ook geblesseerd is geraakt. Ik heb geen idee of dat dat geval bij Schouten er mee te maken heeft. Calvin kreeg een hele harde tik boven op zijn voet. Heeft het nog geprobeerd om het te halen.' Antoni Milambo vervangt Stengs. Slot geeft aan dat hij hoopt met Milambo meer diepgang te hebben en dat er in de zestien meer mensen voor de goal moeten komen.

Lees meer over
Lees ook