'Op een gegeven moment is het ook een keer op hè'

'Op een gegeven moment is het ook een keer op hè'

7 reacties 7
Foto: Pro Shots

Feyenoord staat twee punten los van de nummer drie, FC Twente. De achterstand op het foutloze PSV bedraagt nog steeds zeven punten. Tijdens Veronica Offside, uitgezonden op Veronica worden de titelkansen voor Feyenoord en PSV besproken.

Kieft lijkt steeds meer te geloven dat PSV de landskampioen gaat worden: "Ik zie ze er wel toe in staat. Ze krijgen nu twee moeilijke uitwedstrijden, Twente en Feyenoord. Die twee wedstrijden gaan bepalen of ze het kunnen worden." Volgens Kieft hebben de Eindhovenaren de beste papieren: "De druk ligt bij Feyenoord momenteel."

Wesley Sneijder wil graag zijn gelijk halen over Quinten Timber. De middenvelder toont een stormachtige ontwikkeling. "Ik heb het vanaf het begin al gezegd he. Wat nog een probleem was bij hem zit er in nu. Hij weet wanneer hij moet gaan en terug moet zijn. Hij weet nu echt wanneer hij die bal moet afspelen om te voorkomen dat hij zich vast loopt." De voormalig topmiddenvelder is blij met de ontwikkeling van Timber: "Hij is echt stappen aan het maken. Hij speelt in een goed draaiend elftal. Met een veel scorende spits. Al is dat nu even wat minder."

Wim Kieft vindt het niet gek dat een spits tijdelijk minder scoort: "Het is toch heel normaal. Dan gaat het een periode heel goed en dan weet je even van gekkigheid niet meer hoe je ze erin krijgt." De voormalige goalgetter ziet ook wel hoe het komt dat het even wat minder is bij de Mexicaan: "Volgens mij heeft hij ook de zomer doorgespeeld. Hij moet ook elke keer op en neer naar Mexico, op een gegeven moment is het ook een keer op hè."

Lees ook