Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

La Liga | 12 November 
Atletico Madrid - Villareal (3-1)

Atletico Madrid wist de thuiswedstrijd tegen Villareal winnend af te sluiten, nadat het eerst op achterstand kwam. De ploeg van coach Diego Simeone begon niet sterk aan de wedstrijd en kwam vroeg in de eerste helft op achterstand. Naarmate de eerste helft vorderde, werden de Madrilenen sterker en kwamen er meer kansen. Volledig verdiend kwam de ploeg op gelijke hoogte in de blessuretijd van de eerste helft. In de tweede helft ging Atletico Madrid op zoek naar de winst. Door doelpunten van Griezmann ['80] en Lino ['85] wisten de Madrilenen de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na 12 gespeelde wedstrijden staat de ploeg van coach Simeone op de vierde plaats met 28 punten.

Serie A | 12 November 
SS Lazio - AS Roma (0-0)

Deze editie van derby della Capitale was er één om snel te vergeten. De Romeinse ploegen speelden een uiterst zwakke wedstrijd, met weinig kansen, geen doelpunten en veel gele kaarten. De CL-tegenstander van Feyenoord, SS Lazio, staat na 12 gespeelde wedstrijden op de tiende plaats met 17 punten.  

Premiership | 12 November
Celtic - Aberdeen (6-0)

De Schotste kampioen kende een makkelijke middag tegen laagvlieger Aberdeen. De ploeg van coach Brendan Rodgers scoorde maar liefst zes doelpunten tegen het machteloze Aberdeen, waarvan drie in de blessuretijd van de wedstrijd. Na 
13 gespeelde wedstrijden staat Celtic op de eerste plaats met 35 punten.

Lees ook