'Vanaf nu ga ik iedere dag goed trainen om meer kansen te krijgen'

'Vanaf nu ga ik iedere dag goed trainen om meer kansen te krijgen'

29 reacties 29
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Hij heeft er een aantal wedstrijden op moeten wachten, maar vandaag gebeurde het eindelijk weer eens een keer, Alireza Jahanbakhsh mocht in de basis starten bij Feyenoord tegen AZ. En hij speelde een prima wedstrijd. De international van Iran was heel belangrijk voor Feyenoord, door een assist te geven op Quinten Timber, die de winnende goal maakte tegen de Alkmaarders.

Jahanbakhsh stond dan ook met een grote glimlach tegenover de camera van Feyenoord TV. 'Dit soort wedstrijden zijn normaal gesproken altijd spannend', begint Ali zijn verhaal tegenover Feyenoord TV. 'We wisten dat we vanaf de eerste minuut de strijd aan moesten gaan, volle bak en druk zetten.' Volgens de Iraniër heeft Feyenoord genoeg kansen gecreëerd om een tweede doelpunt te maken, maar is hij ook met één doelpunt meer dan tevreden, omdat het drie punten heeft opgevelerd.

Waar Jahanbakhsh vooral positief over uitvalt is het collectief van Feyenoord. Tegen AZ is er, volgens Ali, als team gespeeld en gestreden.'Met het hele team hebben we druk gezet. We hebben bijna niks weggegeven de eerste helft.' Daarbij is de doelstelling voor vandaag ook gehaald. 'We willen op de tweede plek komen en die behouden', aldus Jahanbakhsh, die ook eerlijk toegeeft dat Feyenoord stiekem naar de verrichtingen van PSV blijft kijken. 'Het verschil in punten met PSV is groot, maar wij gaan strijden.

Over zijn eigen basisplaats en optreden tegen AZ is de aanvaller van Feyenoord duidelijk. 'Dat is altijd een goed gevoel, vooral omdat het lang geleden is dat ik mocht beginnen aan wedstrijd.' De Iraniër vindt dat hij tegen AZ goed heeft gespeeld, maar dat het nog beter kan. 'Vanaf nu ga ik iedere dag goed trainen om meer kansen te krijgen.'

Lees ook