Kieft: 'En hoe gaat het team met zo’n situatie om?'

Kieft: 'En hoe gaat het team met zo’n situatie om?'

2 reacties 2
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

In het seizoen 2022/2023 werd Feyenoord voor het eerst in zes jaar landskampioen. Daarmee plaatste het eveneens voor de UEFA Champions League en iedereen met een Feyenoord-hart zat terecht op rozen. Inmiddels gaat het wat moeizamer met de ploeg van Arne Slot.

 

Wim Kieft schrijft in zijn column in De Telegraaf dat Feyenoord al vroeg in het seizoen moet uitkijken dat het gat van zeven punten met PSV niet onoverbrugbaar wordt. Waar PSV over een maand, mits het gat hetzelfde blijft, niets te verliezen heeft volgens Kieft, ligt de druk er bij Feyenoord vol op. 'En hoe gaat het team met zo’n situatie om', vraagt Kieft zich af.

 

Met nog twee wedstrijden in de groepsfase van het belangrijkste toernooi van Europa moet Feyenoord ook een achterstand wegpoetsen. Deze keer gaat het om één punt op nummer twee SS Lazio en twee punten op Atlético Madrid. 'Natuurlijk zal Feyenoord tegen Atletico Madrid eind november en PSV even daarna worden gedragen door het Legioen in eigen stadion, maar je moet het wel kunnen waarmaken. Tegen Lazio Roma lag die druk er ook op', aldus Kieft doelend op het 1-0 verlies in Rome.

 

 

Lees ook