'Gimenez kan kiezen uit twee topclubs'

'Gimenez kan kiezen uit twee topclubs'

80 reacties 80
Foto: VK Sportphoto

De website Tutto Marcato Web plaatst dat er veel geïnformeerd wordt naar Santiago Gimenez. Gimenez zou keuze hebben uit Tottenham Hotspur en Real Madrid. De Mexicaanse spits speelt zich de afgelopen tijd in de kijker door het grote aantal goals en zijn indrukwekkende spel.

Zaakwaarnemer Morris Pagniello geeft aan dat er vanuit alle kanten geïnformeerd wordt naar Gimenez. Vanuit Italië zouden onder andere Inter en Juventus interesse hebben, maar ook vanuit Spanje wordt er naar de 22-jarige goalgetter gekeken. In datzelfde stuk zou Pagniello gezegd hebben dat er twee kandidaten het meest interessant zijn, namelijk Tottenham Hotspur en Real Madrid.

Gimenez scoorde gister tweemaal tijdens zijn debuut in de Champions League tegen Lazio Roma. Daarnaast werd er nog een goal afgekeurd vanwege buitenspel. De eerste twee wedstrijden in de Champions League was de spits nog geschorst, waardoor hij gister voor het eerst zijn opwachting maakte tijdens het miljoenenbal. Daarnaast is de aanvaller in de Nederlandse competitie ook 'on fire' met dertien goals in negen wedstrijden. Feyenoord lijkt de superspits na dit jaar kwijt te gaan raken, maar kunnen de Rotterdammers 'Santi' aankomende winter nog behouden?

Lees ook