Slot bevestigt afwezigheid Trauner en Minteh, en geeft update over inzetbaarheid Ivanušec

Slot bevestigt afwezigheid Trauner en Minteh, en geeft update over inzetbaarheid Ivanušec

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord kan morgen in de Champions League wedstrijd tegen SS Lazio niet beschikken over Gernot Trauner en Yankubah Minteh, zo bevestigde Arne Slot dinsdagmiddag tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord.

Luka Ivanušec lijkt ook nu niet te kunnen starten. De aanvaller komt terug van een blessure en zal hoogstwaarschijnlijk niet in de basis kunnen beginnen. 'Ivanušec gaat vandaag wel voor het eerst trainen, dus er bestaat een kans dat hij wel bij de wedstrijdselectie zal zitten, maar de kans dat hij gaat starten lijkt me zo goed als niet', aldus Slot. 'Dat betekent dat we met Ivanušec en met Minteh twee buitenspelers missen, en dat we met Gernot Trauner, onze aanvoerder, en tot op heden nog altijd, onze eerste rechter centrale verdediger.'

Santiago Gimenez lijkt morgen wel gewoon inzetbaar. De aanvaller moest afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Vitesse het veld geblesseerd verlaten, maar hij lijkt gewoon te kunnen spelen. Dat betekent dat de aanvaller zijn eerste wedstrijd in de Champions League gaat spelen. De afgelopen twee wedstrijden was Gimenez geschorst vanwege een rode kaart die hij opliep in de wedstrijd van vorig seizoen tegen AS Roma.

Lees ook
Minteh komende weken niet inzetbaar
Nieuws

Minteh komende weken niet inzetbaar

Lees ook