Slot: 'We maken wel indruk'

Slot: 'We maken wel indruk'

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Arne Slot denkt dat de kansen van zijn Feyenoord morgen tegen Lazio gelijk verdeeld zullen zijn, zo laat hij weten op de persconferentie die live werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord.

Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat aanvaller Yankuba Minteh voor meerdere weken niet inzetbaar zal zijn. Een domper voor Feyenoord, dat nu onder leiding van Arne Slot zal moeten variëren met de buitenspelers. Wel zal Luka Ivanušec vandaag voor het eerst weer met de groep meetrainen en morgen misschien ook bij de selectie zitten, maar een basisplaats zit er naar alle waarschijnlijkheid nog niet in voor de vleugeraanvaller volgens de trainer.

Slot zag vorig jaar zijn ploeg naar eigen zeggen een 'volstrekt kansloze' eerste helft op de mat leggen in Rome tegen Lazio, waarna zijn ploeg in de tweede helft de rug redelijk wist te rechten. Ook ziet de trainer dat Feyenoord dit seizoen eenvoudiger de op papier 'makkelijke' wedstrijden weet te winnen en geniet van het plezier wat hij binnen de selectie ervaart. Slot wil niet spreken van een favorietenrol en schat de kansen '50/50', maar weet wel waar zijn ploeg toe in staat is: 'We maken wel indruk, in de competitie en in de vorige wedstrijden tegen Atlético en Celtic.'

Slot gaat ook nog even in op het aanstaande vertrek van assistent en vriend Marino Pusic, die voor de staf een groot gemis zal zijn. Wel zal er snel naar een vervanger gezocht worden. Pusic vertrekt naar Oekraïne om hoofdtrainer van Shaktar Donetsk te worden.

 

Lees ook