Hancko: 'Zij zijn heel goed in de dingen die ze willen doen'

Hancko: 'Zij zijn heel goed in de dingen die ze willen doen'

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Dávid Hancko kijkt uit daar het Champions League duel met SS Lazio, zo laat hij weten op de persconferentie die live werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord. De verdediger neemt morgenavond de aanvoerdersband over van de geblesseerde Gernot Trauner.

De verdediger verwacht dat het een zware wedstrijd zal worden en dat Feyenoord niet een overvloed aan kansen zal krijgen. Vooral verdedigend moet het sterk staan volgens de Slowaak en hij geeft aan ook binnen de eigen staf naar voorbeelden te kijken. Zo geeft Hancko aan te kijken naar hoe John de Wolf in zijn tijd verdedigde: 'Ik denk dat iedereen hem als een sterke verdediger ziet en niemand tegen hem wilde spelen.'

Het gaat een hele belangrijke wedstrijd worden volgens Hancko. De groepsfase bestaat uit slechts zes wedstrijden en dat maakt dat vooral de thuisduels cruciaal zijn. De verdediger kijkt naar de verbeterpunten uit de eerdere ontmoetingen met Lazio en is zich goed bewust van de kwaliteiten van de Romeinen: 'Zij zijn heel goed in de dingen die ze willen doen. Ik denk dat de wedstrijd op kleine details beslist gaat worden' vult Hancko aan.

 

Lees ook