Stengs: 'Ik ben inderdaad ook volwassener geworden'

6 reacties 6
Bron: ESPN

Calvin Stengs is wederom belangrijk gebleken voor Feyenoord. In de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Vitesse scoorde Stengs de openingsgoal en werd mede hierdoor Man of the Match. In het post-match-interview bij ESPN komt de aanvallende middenvelder aan het woord.

Stengs vond zijn eigen spel goed: ‘Goed aan de bal, veel acties.’ De aanvaller vindt ook dat hij simpel speelt als het 'moet'. De 'nummer 10' kreeg bij ESPN veel complimenten. Stengs werd vroegtijdig gewisseld omdat hij klachten had aan zijn lies. Stengs baalde van zijn wissel, maar vond het wel verstandiger.

De aanvallende middenvelder geeft aan dat hij situaties op het veld beter herkent. Stengs wil de acties maken op de helft van de tegenstander en op de eigen helft simpel de bal rond laten gaan. ‘Ik ben inderdaad ook volwassener geworden’, zegt hij hier zelf over. Het was voor Stengs makkelijk om weer in te komen na de interlandperiode.  De patronen werden snel opgepakt bij Feyenoord op het trainingsveld. Stengs zegt hierover: 'Ik denk dat we elkaar goed aanvoelen en als je dan weer terug op het trainingsveld komt, dan is het gewoon weer patronen trainen en gaat het vanzelf.;