Bijlow: 'Het was een fijne wedstrijd om weer mee te beginnen'

Bijlow: 'Het was een fijne wedstrijd om weer mee te beginnen'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wint met 4-0 van Vitesse in de eigen Kuip. De openingsgoal werd gescoord door Calvin Stengs, daarna mocht Santiago Gimenez zijn dertiende doelpunt van het seizoen maken. Ook aanvoerder Lutsharel Geertruida deed een duit in het zakje met de derde goal, maar misschien nog wel mooier werd het toen Antoni Milambo zijn invalbeurt mocht maken en de 4-0 op het scorebord zette. Justin Bijlow maakte zijn rentree en wordt geïnterviewd na de wedstrijd bij ESPN.

Bijlow vond het lekker om weer in het ritme te komen: ‘Het was een fijne wedstrijd om weer mee te beginnen.’ Bijlow verrichte één redding: ‘Dan moet je er staan.’ De doelman was blij dat hij er weer mocht staan. ‘Het was geen fijne periode, maar ik heb me gelukkig weer kunnen herpakken.’ Bijlow baalt dat het ‘weer’ gebeurt en dat hij opnieuw moet herstellen na een blessure. De doelman geeft complimenten aan de club en zijn familie voor de steun die hij gehad heeft.

De goalie krijgt alle vertrouwen van trainer Arne Slot. ‘Daar ben ik superblij mee en ik ben blij dat hij onze trainer is.’ Bijlow geeft aan dat hij geen extra druk voelt en blij is dat hij kan laten zien dat hij het vertrouwen waard is. Over de wedstrijd is Bijlow best tevreden, maar de keeper vond het team wat ongeduldig. ‘Uiteindelijk kan het nu wel, maar ik denk dat het woensdag een ander verhaal wordt.’ Bijlow was tot nu toe alleen maar bezig met de wedstrijd van vandaag tegen Vitesse, maar vanaf nu gaat de focus op Lazio Roma.

Lees meer over
Lees ook