Driessen: 'Bij PEC Zwolle had hij zeker zelf één keer moeten scoren'

Driessen: 'Bij PEC Zwolle had hij zeker zelf één keer moeten scoren'

8 reacties 8
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

In de meest recente podcast aflevering van Kick-off met Valentijn Driessen van de Telegraaf, worden ook kort even de spitsen van Feyenoord besproken. Vooral Valentijn Driessen heeft hier veel over te vertellen.


Zo begint de chef voetbal van De Telegraaf met de topscorer van de Eredivisie. Hij laat duidelijk merken dat hij niet denkt dat Giménez zo door zal blijven gaan en dus ook niet in de buurt zal gaan komen van de topscorer aller tijden. Het record staat op naam van Coen Dillen. Dillen wist in één seizoen 43 te maken. Driessen denkt niet dat Giménez zijn huidige vorm vast kan houden.

 

Ook wordt Yankuba Minteh besproken. ‘Bij PEC Zwolle had hij zeker zelf één keer moeten scoren’, zegt Driessen in Kick-off met Valentijn Driessen, dat onderandere terug te luisteren is op Spotify. ‘Hij is wel een gozer die de boel bezig houdt’, gaat Driessen verder. Daarnaast wordt er door de heren gesproken over de handelingssnelheid van Minteh. Vooral in de wedstrijd tegen Atlético Madrid zou te zien zijn geweest dat hij niet altijd de juiste keuzes zou maken en dat hij met een pass op de juiste speler een doelpunt had kunnen forceren. 

 

Lees ook