Mulder: 'Ze waren veel beter'

Mulder: 'Ze waren veel beter'

12 reacties 12
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Ook in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport, blikken de tafelgasten terug op de afgelopen wedstrijden van Feyenoord. Aan tafel zitten Ronald Waterreus, Marco van Basten, Youri Mulder en Ruud Gullit. Ze hebben het over het spel van Feyenoord, zowel in Europees verband als in de Eredivisie.


‘Ik vond dat ze heel goed speelden’, begint Youri Mulder in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport. ‘Ze waren veel beter’, voegt hij toe aan zijn analyse over de wedstrijd tegen Atlético Madrid. ‘Het leek wel of ze heel veel ontzag hadden voor Feyenoord’, valt Ruud Gullit op.


Ook wordt er vooruit gekeken naar de komende Europese duels van de Club van Zuid. ‘Als Feyenoord de punten in de Kuip weet te houden, is overwinteren een hele reële doelstelling voor Feyenoord. Zeker Europees’, aldus Waterreus.


De Spaanse ploegen hebben het de Eredivisie team moeilijk weten te maken. PSV kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Sevilla en Feyenoord moest, na een goede wedstrijd, genoegen nemen met een 3-2 verliespartij. ‘Als ze achter staan, doen ze er wel een tandje bij’, voegt Waterreus er nog aan toe. 

Lees ook