Trauner strijdlustig na overwinning: 'We gaan er heen om iets te winnen'

Trauner strijdlustig na overwinning: 'We gaan er heen om iets te winnen'

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De Kuip trilde op zijn grondvesten toen Feyenoord en Go Ahead Eagles het veld betraden voor een spannende confrontatie. Het eindresultaat? Een overtuigende 3-1 overwinning voor Feyenoord. Bij de camera van ESPN, komt Gernot Trauner van Feyenoord naar voren om zijn gedachten te delen over deze wedstrijd.

Trauner heeft Kraaij jr. tegenover zich die opmerkt dat Feyenoord het best lastig had met de Eagles: "Het was zeker geen makkelijke wedstrijd. Go Ahead was een stugge tegenstander. We controleerden de wedstrijd in de eerste helft zonder echt kansen te creëren. Maar de tweede helft ging dat al beter al krijgen we wel nog een onnodige goal tegen." 

Feyenoord schakelde in de tweede helft een tandje bij om de ploeg van René Hake van zich af te schudden, tot genoegen van Trauner: "Go Ahead probeerde ons in een bepaalde manier te dwingen. Daar hadden we in het begin wat moeite mee. Dan moeten we zorgen dat het tempo omhooggaat."

Hans Kraaij jr. vraagt aan de aanvoerder van Feyenoord of hij klaar is voor de uitwedstrijd in Madrid tegen Atletico. Trauner reageert vol vertrouwen: "Ik denk het wel, als je naar onze resultaten kijkt zou je zeggen dat we er klaar voor zijn. We gaan er niet heen om iets te verdedigen, we gaan er heen om iets te winnen."

Lees ook