Van Hanegem verwacht volgende zomer transfer: 'Dat ze er heel veel geld voor krijgen'

Van Hanegem verwacht volgende zomer transfer: 'Dat ze er heel veel geld voor krijgen'

12 reacties 12
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde afgelopen zondag het eerste deel van De Klassieker, en omdat de wedstrijd in de 55e minuut definitief werd gestaakt speelden de Rotterdammers op woensdag het resterende deel. Feyenoord was uiteindelijk met 0-4 te sterk, met drie goals van Santiago Gimenez, en één van Igor Paixão.

Willem van Hanegem is onder de indruk van de Mexicaan. 'Het is gewoon wel een briljante spits', zegt Van Hanegem in de podcast Willem & Wessel van het Algemeen Dagblad. De mannen van de podcast analyseren alle vier de doelpunten, zo ook de eerste, waar ook Quinten Timber de complimenten krijgt. 'Timber in het begin vond ik hem niet zo, maar hij begint steeds beter te worden. Wat hij deed op dat moment, dan hoef je geen Brobbey te heten, want dat was zo mooi. Echt heel slim gedaan.'

Door het goede spel van Gimenez en ook de doelpunten die de aanvaller maakt is het logisch dat de clubs voor hem in de rij zullen staan. Van Hanegem verwacht dan ook dat de aanvaller zomaar eens een transfer kan gaan maken aan het einde van het seizoen. 'Dat ze er heel veel geld voor krijgen. Dan heb je weer onze Japanner. Ik denk dat dat ook een goede spits is', doelt Van Hanegem op Ayase Ueda.

Lees ook