Slot: 'Mede daarom speelde hij ook'

Slot: 'Mede daarom speelde hij ook'

10 reacties 10
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Ramiz Zerrouki is bezig aan zijn eerste seizoen bij Feyenoord. De middenvelder kwam over van FC Twente en moet het vooralsnog voornamelijk doen met invalbeurten. Ook afgelopen woensdag viel hij in tijdens de Klassieker. Hij liet in het half uur dat hij speelde zijn kwaliteiten zien.

Arne Slot krijgt vrijdagmiddag de vraag of Zerrouki het de trainer van Feyenoord moeilijk heeft gemaakt door het goede spel van woensdag. 'Dat doet hij al langer, ook op trainingen', aldus Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord. 'Ook in zijn invalbeurten die hij voor de wedstrijd in Amsterdam heeft gehad. Mede daarom speelde hij ook. Ook omdat we dachten dat we zijn kwaliteiten konden gebruiken, maar ook omdat hij de laatste weken een hele goed indruk achterlaat.'

Slot weet dat niemand het leuk vindt als hij niet in de basis staat. 'De enige manier waarmee je er mee om kunt gaan om weer basisspeler te worden, is om zo te reageren zoals Ramiz en voor hem vele anderen gedaan hebben, om heel hard en goed te blijven trainen.' De trainer van Feyenoord geeft vervolgens complimenten aan de fysieke en medische staf voor het ontwikkelen van de spelers.

Lees meer over
Lees ook