Wijffels: 'Feyenoord een voorbeeld van de kracht van cohesie'

Wijffels: 'Feyenoord een voorbeeld van de kracht van cohesie'

10 reacties 10
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord moet nog drie wedstrijden spelen voor er alweer een interlandbreak voor de deur staat. Go Ahead Eagles, Atletico Madrid en PEC Zwolle zullen de tegenstanders zijn voor het sterke middenveld van de Rotterdammers. Dat middenveld wordt door Maarten Wijffels in het Algemeen Dagblad als serieuze optie gezien voor het Nederlands Elftal.

De journalist en volger van interlandvoetbal stelt dat bondscoach Ronald Koeman met het wegvallen van Frenkie de Jong het allerbeste kan kiezen voor twee spelers die gewend zijn om met elkaar te spelen. Zo komt hij in zijn zoektocht naar 'cohesie' dus uit bij het koppel Mats Wieffer en Quinten Timber. Eerstgenoemde is al bijna negen maanden een vaste naam in de selectie van Koeman, Timber zat nog niet bij de selectie. "In de eredivisie is Feyenoord een voorbeeld van de kracht van cohesie. Trainer Arne Slot is terecht trots op hoe goed zijn elftal opbouwt van achteruit." zo stelt Wijffels.

De andere koppels waar Koeman volgens Wijffels over zou kunnen nadenken zijn: Schouten-Veerman, Koopmeiners-De Roon en het onlangs opgebroken koppel Clasie-Reijnders die in het vorige seizoen een sterk duo vormden op het middenveld in Alkmaar.

Lees ook