Krabbendam: 'Ueda maakt een uitstekende indruk'

Krabbendam: 'Ueda maakt een uitstekende indruk'

7 reacties 7
Bron: Vi.nl
Foto: VK Sportphoto

In de Dick Voormekaar Podcast Extra, te vinden op de site van Voetbal International, gaan journalist Martijn Krabbendam en schrijver Michel van Egmond in op de situatie van de herstellende spits Ayase Ueda. Krabbendam verwacht dat Ueda snel minuten gaat maken.

In eerste instantie zou er een oefenwedstrijd gepland worden om de Japanse spits minuten te laten maken, maar door de uitgestelde Klassieker kan die oefenwedstrijd niet doorgaan. Daar hoeven we Ueda nog niet te verwachten: ‘Ik verwacht dat hij zaterdag tegen Go Ahead Eagles wel wat speelminuten krijgt’, aldus Krabbendam. Krabbendam gaat verder: ‘Hij is scherp en ik moet zeggen, hij maakt een uitstekende indruk in de minuten dat hij meedeed.’ Ueda wordt klaargestoomd voor de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid, waar hij de geschorste Santiago Gimenez moet vervangen.

De wedstrijd tegen Atletico wordt verder besproken door Krabbendam: ‘Het gaat een zware dobber worden. Het gaat heel lastig worden.’ Maar de Feyenoord-watcher heeft alle vertrouwen in een tactisch plan van trainer Arne Slot. Atletico Madrid tegen Feyenoord wordt woensdag 4 oktober om 18.45 uur gespeeld.

Lees ook