Mini Klassieker eindigt onbeslist, Feyenoord Onder 17 ondanks dubbelslag Neijenhuis niet langs Ajax Onder 17

1 reactie 1
Bron: Ajax.nl

Feyenoord Onder 17 wist in de eerste Mini Klassieker van het seizoen niet de drie punten binnen te slepen. De Rotterdammers kwamen op De Toekomst niet verder dan een 2-2 stand tegen de leeftijdsgenoten van Ajax Onder 17.

Na rust vielen de doelpunten aan beide kanten. Ajax Onder 17 kwam op voorsprong na meer dan een uur spelen. Vervolgens wist Kelvin Neijenhuis twee keer te scoren namens Feyenoord Onder 17. Het leek er enige tijd op dat de Rotterdammers met de winst ervandoor gingen, maar in de negentigste minuut wist Ajax Onder 17 nog te scoren wat de eindstand op 2-2 bepaalde.