Feyenoord Onder 21 gaat in eigen huis pijnlijk ten onder tegen titelkandidaat: 2-4

23 reacties 23

Feyenoord Onder 21 heeft vanmiddag op Varkenoord de eerste nederlaag van het seizoen geïncasseerd. De ploeg van Melvin Boel verloor met maar liefst 2-4 van FC Volendam Onder 21, dat vorig seizoen nog uitkwam in de Tweede Divisie. De Rotterdammers kregen voor rust al drie doelpunten om de oren, waarvan de laatste twee binnen vijf minuten voor het rustsignaal.

De ploeg van Melvin Boel begon de Divisie 1 Najaar nog met drie punten, maar wist de goede start geen vervolg te geven. Feyenoord O21 kwam al na acht minuten op achterstand en incasseerde ook twee maal vlak voor rust een goal, waardoor de ploeg met een 0-3 ruststand de thee inging. Fabiano Rust gaf de ploeg nog hoop met zijn goal, maar door een goal in 89e minuut aan Volendamse kant was de wedstrijd gespeeld. Verder wist Lars de Blok voor Feyenoord O21 te scoren, wat de eindstand op 2-4 bepaalde.

De wedstrijd werd als livestream uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord