Interlandperiode | Ueda wint met Japan van Duitsland

23 reacties 23

Veel Feyenoorders zijn momenteel actief voor hun land tijdens de interlandperiode. Vandaag is het de beurt aan Ayase Ueda. De aanvaller, die sinds dit seizoen speelt voor de Rotterdammers, speelt vanavond met Japan een oefenwedstrijd tegen Duitsland. De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Programma 09-09-2023

Ayase Ueda
20:45 | Duitsland - Japan

Opstelling Duitsland: Ter Stegen - Kimmich - Sule - Rudiger - Schlotterbeck - Emre Can - Gündogan - Wirtz - Sané - Havertz - Gnabry

Opstelling Japan: Osaka - Tomiyasu - Itakura - Sugawara - Hiroki Ito - Endo - Morita - Kamada - Ueda

Opstelling via Sphere Bundesliga op X

UPDATE

Ayase Ueda scoort zojuist voor Japan tegen Duitsland in het vriendschappelijke oefenduel. De Japanse spits zet daarmee de 1-2 op het bord.

UPDATE

Japan heeft van Duitsland gewonnen met 1-4. In de 22e minuut maakte Ueda de 1-2. De spits speelde 59 minuten mee en zag zijn teamgenoten in de blessuretijd nog uitlopen tot 1-4.