Kranenburg kritisch op Feyenoorder: 'Dan verwacht je veel meer'

Kranenburg kritisch op Feyenoorder: 'Dan verwacht je veel meer'

26 reacties 26
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Bij Podcast Feyenoord op rijnmond.nl blikken Frank Stout en Dennis Kranenburg terug op de moeizame uit-zege van Feyenoord op NEC Nijmegen. De Rotterdammers wonnen de laatste uitwedstrijd van het seizoen én de laatste uitwedstrijd van Arne Slot bij Feyenoord met 2-3.

Volgens Kranenburg was het een hele matige wedstrijd van Feyenoord, met als enig lichtpuntje dat de ploeg van vertrekkend coach Arne Slot een slechte tweede helft naar zich toe wist te trekken. 'Wat wel heel bijzonder was is dat het tegen tien man toch nog best lastig werd', zegt Kranenburg. Waar dat precies aan lag kan Kranenburg niet met zekerheid zeggen, maar volgens de journalist/commentator van RTV Rijnmond ligt dat voornamelijk aan het kwaliteitsverschil tussen Wieffer en Timber, en hun vervangers van vandaag, Van den Belt en Zerrouki.

Kranenburg geeft verder aan dat Ramiz Zerrouki een hele matige wedstrijd speelde in Nijmegen. 'Je kunt gewoon zeggen slecht', reageert Frank Stout. 'Het was gewoon niet goed.'

De heren van Podcast Feyenoord geven allebei aan dat ze over het hele seizoen gezien méér van Zerrouki hadden verwacht. Volgens Frank Stout is het niet eens zo gek dat Van den Belt wat meer tijd nodig heeft om te wennen bij Feyenoord, aangezien hij van PEC Zwolle komt. 'Maar de allure waarmee Zerrouki werd gepresenteerd, ook zijn prijskaartje van 8 miljoen euro, dan verwacht je veel meer.' Waarom het bij FC Twente wél lukte en bij Feyenoord (nog) niet? 'Bij FC Twente speelde hij alles. Daar was hij een onbetwiste speler. Dat doet mentaal wel iets', aldus Kranenburg.

Verder ook aandacht voor Feyenoord-spits Ayase Ueda die het winnende doelpunt maakte tegen NEC Nijmegen en veel complimenten kreeg van Arne Slot. 'Ik denk dat hij daar een punt heeft', refeert Stout naar de uitspraak van Slot over Ueda. 'Hij scoort inmiddels drie uit drie.' Kranenburg sluit zich daarbij aan. 'En dat hadden er meer kunnen zijn.'

Lees ook