Slot over Geertruida: 'Hij laat dat richting zijn medespelers niet zien'

Slot over Geertruida: 'Hij laat dat richting zijn medespelers niet zien'

6 reacties 6
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Het zag er lang naar uit dat Lutsharel Geertruida de overstap zou maken van Feyenoord naar RB Leipzig. Uiteindelijk ging de transfer op het laatste moment niet door.

Arne Slot kreeg een aantal vragen over de situatie rondom Geertruida. De trainer van Feyenoord sprak de verdediger nadat de transfer niet door bleek te gaan. 'Toen het niet door bleek te gaan heb ik hem in die dag nog gebeld en eigenlijk heeft Lutsharel weer precies gedaan wat ik wel verwacht had en ook de afgelopen weken van hem gezien heb, daar op een hele goede manier naar mij toe en naar de groep toe gereageerd', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord. 'Daar is geen enkele ontevredenheid zichtbaar als hij bij mij in de kamer is of op het trainingsveld. Wat niet wil zeggen dat hij misschien teleurgesteld kan zijn. Hij laat dat richting zijn medespelers niet zien. Hij zegt zelfs, en dat is in zijn geval zeker niet gelogen, dat hij het ook geweldig vindt om voor Feyenoord te spelen, omdat het wel echt zijn club is.'

De kans dat Geertruida nog vertrekt is volgens Slot even groot als dat er een andere speler vertrekt. Volgens de trainer van Feyenoord was Dennis te Kloese niet bezig met onderhandelingen met drie andere clubs. Het lijkt er op dat Geertruida komende zondag in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard een basisplaats heeft.

Lees meer over
Lees ook