'En let op de linkerkant van Feyenoord, waar Dávid Hancko, Quilindschy Hartman en Igor Paixão de Europese top gaan aantikken'

'En let op de linkerkant van Feyenoord, waar Dávid Hancko, Quilindschy Hartman en Igor Paixão de Europese top gaan aantikken'

49 reacties 49
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Het nieuwe Eredivisie-seizoen start vrijdag met de wedstrijd FC Volendam-Vitesse. Voor alle Nederlandse teams gelden weer nieuwe ronden en nieuwe kansen. Voetbalverslaggever Johan Inan onthult op de website van het Algemeen Dagblad zijn voorspellingen voor het nieuwe seizoen. Hier gaat hij onder meer in over zijn titelfavoriet en roemt hij de linkerkant van Feyenoord.

Voor Inan is de titelfavoriet al duidelijk. Feyenoord staat aan het einde van het nog niet begonnen voetbalseizoen met de schaal in handen. Toch tempert hij de euforie en ziet hij de ploeg van Arne Slot niet in februari al kampioen worden. “De strijd om de Johan Cruijff Schaal heeft wel aangetoond dat de titelhouder eerst weer op volle toeren moet zien te komen”, verkondigt hij. Verder ziet Inan in PSV de gevaarlijkste belager in de titelstrijd en vindt hij dat Ajax eerst een kampioenswaardig team moet neerzetten om voor een titel in aanmerking te komen.

Ook is de verslaggever nieuwsgierig naar wat Feyenoord laat zien in de UEFA Champions League en of de Rotterdammers kunnen stunten in het miljardenbal. De verslaggever grapt dat aan het einde van de groepsfase het Franse Paris Saint-Germain met minder punten zal eindigen dan de Nederlandse titelhouder.

Tot slot prijst Inan de linkerkant van Feyenoord, waar hij zeer lovend over lijkt. “En let op de linkerkant van Feyenoord, waar Dávid Hancko, Quilindschy Hartman en Igor Paixão de Europese top gaan aantikken”, aldus Inan. Het eerste Eredivisie-duel van Feyenoord staat gepland voor zondag 13 augustus om 14:30. Hierin treffen de Rotterdammers Fortuna Sittard in eigen huis.

Lees ook