Neem zondag je sjaal mee voor verjaardag van Gerard Meijer

Neem zondag je sjaal mee voor verjaardag van Gerard Meijer

15 reacties 15
Foto: Pro Shots

Gerard Meijer is een van de vele clubiconen die Feyenoord kent. Meijer was vijftig jaar, tussen 1959 en 2009, actief als verzorger van Feyenoord en is tegenwoordig nog actief als Ambassadeur voor het Leven van de club. Supportersvereniging FSV De Feijenoorder doet via Twitter een oproep aan de Feyenoord-supporters om Gerard Meijer in de spotlights te zetten.

“Kameraden, neem zondag allemaal je sjaal en/of handdoekje mee. Onze club ambassadeur voor het leven, Gerard Meijer, wordt weer een jaartje ouder en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Laat De Kuip kolken, dus zwaai zondag in de 12e minuut, zo hard als je kan!”, luidt de tweet van De Feijenoorder.  Met deze actie wil de supportsvereniging een van Feyenoords grootste legendes in de twaalfde minuut van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in het middelpunt zetten, die een dag voor de wedstrijd zijn 88e verjaardag viert.

In zijn tijd als verzorger heeft Gerard Meijer diverse hoogtepunten met Feyenoord gekend. Van de winst van de Europa Cup I in 1970 tot aan de laatste Europese prijs dat Feyenoord tot dusver won: de UEFA Cup in 2002. Verder heeft de 87-jarige Meijer ook met diverse legendes als Coen Moulijn, Willem van Hanegem en Wim Jansen gewerkt.

Lees ook