Twee opties voor inhaalwedstrijd Dinamo Zagreb, gevolgen transfer Ivanusec nog onbekend

Twee opties voor inhaalwedstrijd Dinamo Zagreb, gevolgen transfer Ivanusec nog onbekend

49 reacties 49
Bron: UEFA.com
Foto: Pro Shots

Feyenoord zit volgens meerdere bronnen achter de diensten van Luka Ivanusec aan. De Kroatische buitenspeler moet de creativiteit en scoringsdrift brengen die in het elftal node gemist wordt. De linksbuiten die ook als middenvelder uit de voeten kan, zou al akkoord zijn met Feyenoord.

Zijn club Dinamo Zagreb heeft echter te kennen gegeven dat zij Ivanusec pas na de Champions League kwalificatie tegen AEK Athene willen laten gaan. De eerste wedstrijd van die dubbele confrontatie stond voor dinsdag 8 augustus op de kalender.

Vanwege ernstige supportersrellen had Dinamo Zagreb al besloten geen uitsupporters toe te laten zo is op de  Instagram pagina van de club te zien. De UEFA heeft besloten om de wedstrijd definitief uit te stellen, naar aanleiding van de ongeregeldheden waarbij een AEK Athene supporter om het leven is gekomen. De wedstrijd wordt volgens de site van de UEFA op vrijdag 18 of zaterdag 19 augustus ingehaald.

Bij zowel het duel in Kroatië als in Griekenland zullen geen uitsupporters aanwezig zijn. Wat het uitstellen van de wedstrijd betekent voor de transfer van Luka Ivanusec, die volgens eerdere berichtgeving op 16 augustus in Rotterdam werd verwacht, is nog onbekend.

Lees ook