Drie Feyenoorders in 'elftal van de week'

Drie Feyenoorders in 'elftal van de week'

6 reacties 6
Bron: Telegraaf.nl
Foto: VK Sportphoto

De uitstekende prestatie van Feyenoord is wederom terug te zien in ‘het elftal van de week’. Maar liefst drie spelers worden in de Telegraaf gekozen als uitblinkers van deze speelronde.
Quilindschy Hartman, Igor Paixao en Luka Ivanusec hebben zich in de kijker gespeeld van rapporteur Henny Meijer.

Quilindschy Hartman wordt door Meijer bewierrookt over zijn ontwikkeling: ‘Hij heeft snelheid, een uitstekende voorzet, ziet waar hij zelf moet komen en waar hij de ballen moet neerleggen.’
Hartman was zaterdag tegen Heereveen goed voor twee assists en Meijer denkt dat er nog vele zullen volgen.

Paixao leverde ook twee assists en heeft tegen de Friezen laten zien dat hij aan alle kanten gevaarlijk kan zijn: ‘Hij is zo enorm dreigend en onvoorspelbaar en is een Braziliaan die niet alleen een dribbel heeft, maar ook een goede voorzet.’
Veel analisten denken ook dat Paixao kandidaat nummer één is om dinsdag tegen Celtic in de spits de verschijnen, nu Gimenez (schorsing) en Ueda (blessure) niet opgesteld kunnen worden.

Ivanusec verschijnt voor de tweede wedstrijd op rij in het elftal der sterksten van de Telegraaf. ‘Wat een heerlijke, échte voetballer is dat zeg.’ Ivanusec leverde zijn bijdrage door de goal die hij maakte, maar liet opnieuw zien waarom hij een van de topaankopen van Feyenoord is met zijn dreiging, dribbels en overzicht. Meijer verwacht dan ook nog veel meer van Ivanusec te gaan zien dit seizoen.

Lees ook