'Feyenoord stuurt scouts naar Griekenland voor verdediger'

'Feyenoord stuurt scouts naar Griekenland voor verdediger'

8 reacties 8
Bron: Sportime
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft scouts gestuurd naar Griekenland voor Konstantinos Koulierakis, dat meldt Sportime. De 20-jarige tweebenige verdediger die het liefst links centraal speelt zou naar verluidt in de belangstelling staan van zowel Feyenoord als Eintracht Frankfurt, de Duitsers deden in de winter al een poging om de verdediger binnen te hengelen.

De sportwebsite weet dat het gaat om de wedstrijd tussen PAOK en AEK Athene waar de scouts van Feyenoord bij aanwezig waren. De 1,88 meter lange verdediger heeft nog een contract tot en met 2026. Bij Griekenland heeft de stopper inmiddels al 5 interlands gespeeld. Bij PAOK Saloniki heeft de verdediger inmiddels al 62 wedstrijden gespeeld waarin hij zesmaal trefzeker was en driemaal de aangever.

PAOK niet blij met interesse

PAOK Saloniki is niet blij met de belangstelling van buitenlandse clubs. De Griek was volgens Sportime de speler waar trainer Lucescu zijn elftal omheen had willen bouwen. De Griekse club zal daarom niet met minder dan de hoofdprijs genoegen willen nemen. Ook AC Milan volgt de jongeling al meer dan een jaar. 

Lees ook