Vissers en Vermeulen zien Feyenoord als favoriet voor de titel

Vissers en Vermeulen zien Feyenoord als favoriet voor de titel

33 reacties 33
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In Voetbalpraat van ESPN bespreken Willem Vissers, Arno Vermeulen en Kenneth Perez onder andere de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV om de Johan Cruijff schaal en de perspectieven van Feyenoord voor aankomend seizoen.

De analisten vonden Feyenoord enigszins tegenvallen. Vooraf dacht iedereen dat Feyenoord makkelijk zou gaan winnen maar uiteindelijk bleek PSV iets beter te zijn met Veerman als grote uitblinker. Het leek erop dat Feyenoord nog niet helemaal klaar was voor de seizoensouverture.  Zo was Santiago Gimenez nog niet topfit na zijn deelname aan de Gold Cup waar hij als reservespeler weinig minuten maakte. Ook het feit dat de kersverse aanvoerder Gernot Trauner nog niet bij de selectie zat maakte verschil. Daarnaast vindt Kenneth Perez dat Mats Wieffer erg slecht speelde en dat ook Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs nog niet gelukkig waren. Volgens Willem Vissers zie je de klasse bij Stengs wel maar zal het nog even duren voordat dit er helemaal uitkomt en is Feyenoord ook nog niet klaar op de vleugels. De komst van Luka Ivanušec zou een goede versterking zijn waarbij de verwachting van de heren is dat Igor Paixão dan naar de rechterkant verhuist. Yankuba Minteh wordt ook gezien als een flankspeler ondanks dat hij voor Gimenez in de plaats kwam tegen PSV, maar het ontbreekt hem nog aan overzicht volgens de analisten.

Tot slot wagen de analisten zich aan het voorspellen van de aankomend kampioen. Kenneth Perez zet in op PSV en Willem Vissers en Arno Vermeulen denken dat Feyenoord kampioen wordt.

Lees ook