'Na winnaar van de Eredivisie is Feyenoord tevens winnaar van de transferzomer'

'Na winnaar van de Eredivisie is Feyenoord tevens winnaar van de transferzomer'

43 reacties 43
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Met de onrust in Amsterdam en de opbouw in Eindhoven is het in Rotterdam relatief rustig. De Rotterdammers zagen Orkun Kökçü voor vele miljoenen vertrekken en ook Danilo leverde Feyenoord geld op, ook basisspelers Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi vertrokken, maar daar staat tegenover de komst van Ramiz Zerrouki, Thomas van den Belt, Thomas Beelen, Ayasa Ueda.

In zijn column De Telegraaf ziet Valentijn Driessen Feyenoord als de winnaar van de transferzomer. Hij ziet dat Dennis te Kloese samen met Arne Slot de boel goed voor elkaar heeft. Er werd kwaliteit ingeleverd, maar ook doorgeselecteerd. 'Feyenoord selecteerde intussen zodanig door dat Quinten Timber tegen Benfica op de bank zat.'

Gisteren verlengde ook nog Santiago Gimenez op de dag dat nieuwbakken spits Ayase Ueda werd gepresenteerd en ze elkaar dus naar een hoger plan kunnen tillen. Als Feyenoord, die Calvin Stengs wegkaapte voor de neus van FC Antwerp, straks ook Luka Ivanušec binnenhaalt, dan is het een topzomer volgens de analist. "Allemaal voor redelijke bedragen en dan is de komst van de veelzijdige aanvaller en Kroatische international Luka Ivanušec een kwestie van tijd. Na winnaar van de Eredivisie is Feyenoord tevens winnaar van de transferzomer", wel met de kanttekening dat Ajax volgens Driessen financieel gezien de winnaar is. 

Lees ook