Van den Belt: 'Dat is ook niet gek, want je zit bij een topclub'

15 reacties 15
Bron: Feyenoord.nl
Thomas van den Belt speelde woensdag de tweede helft in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Club Brugge. De middenvelder is bezig aan zijn eerste weken bij Feyenoord. Tegenover Feyenoord Media blikt Van den Belt terug op de wedstrijd van afgelopen woensdag. 'Ik denk een goede wedstrijd van onze kant', aldus Van den Belt tegen Feyenoord Media waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'Met rust met 2-0 voor. Daarna een nieuw elftal er in. Het eerste kwartier / twintig minuten beginnen we ook goed. Daarna gingen zij wisselen en kregen we iets minder grip er op en kwamen hun iets meer in het spel. Uiteindelijk onze keeper die twee goede penalty's pakt.' Van den Belt merkt verschil tussen Feyenoord en zijn oude club PEC Zwolle. 'Er zijn zoveel betere spelers. Dat is ook niet gek, want je zit bij een topclub. Veel internationals die terug zijn gekomen, dan merk je gelijk dat het niveau omhoog gaat. Dat is zeker wel een verschilletje wat ik bij Zwolle gewend was. Maar ik denk dat ik goed mee kom, dus dat is positief.'